Xarxa d’Implicació Social

Vols que tothom tingui les mateixes oportunitats? Tu en pots crear!

Viver de Bell-lloc treballa des de fa 38 anys per la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn de la salut mental al Vallès Oriental.

Durant tots aquests anys hem comptat amb el suport de persones, entitats i empreses que ens han acompanyat en cada repte que plantegem i hem comprovat que podem arribar molt lluny si anem plegats.

Ara volem fer arribar la realitat de la discapacitat i la salut mental a totes les persones del nostre territori perquè cada vegada estem més a prop d’una societat inclusiva. Per això, volem crear una Xarxa d’Implicació Social.

En què consisteix?

Persones que volen saber i volen actuar. Entra a la nostra base de dades de col·laboradors i t’anirem informant de què estem fent i de quina manera pots col·laborar i tu tries en cada moment si t’interessa col·laborar en aquella acció.

Coneixeràs més a fons la realitat de la disCapacitat i els trastorns mentals, descobriràs què es fa al teu entorn per canviar aquesta realitat i obtindràs recursos i propostes per formar part d’aquest canvi.

Col·labora amb la Fundació Viver de Bell-lloc i genera oportunitats per les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental.

Què fem nosaltres?

Treballem cada dia per generar projectes de formació ocupacional i inserció laboral que permeten que les persones amb disCapacitat i/o trastorn de la salut mental tinguin una feina com tothom. Oferim serveis d’habitatge i activitats de lleure que fan possible que duguin una vida normalitzada i activa. Detectem necessitats i duem a terme projectes per a resoldre-les, promovent l’autonomia i la inclusió. El proper gran objectiu és construir un centre ocupacional. 

Forma part del canvi. Totes Som Viver!

Vull saber-ne més!

Els nostres col·laboradors: