8M | Dia internacional de la Dona

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, Viver de Bell-lloc engega una campanya a les Xarxes socials per tal de donar visibilitat a TOTES les dones.

“Viver de Bell-lloc: Sense TOTES les Dones no hi ha Revolució”

Des de la Fundació Viver de Bell-lloc denunciem la doble discriminació que pateixen les Dones amb certificat de disCapacitat, és per això, que donen encara més importància a reivindicar la igualtat de Drets i d’Oportunitats en el 8 de Març.

 

En coherència amb la Visió de l’entitat, Viver de Bell-lloc lluita per una societat veritablement inclusiva on TOTES les Dones tinguin les mateixes oportunitats.

Volem una societat més justa. És per això que les dones de l’entitat hem sumat a una campanya en Xarxes Socials per tal de donar visibilitat, conscienciar i sensibilitzar davant les dificultats que se sumen en el col·lectiu amb el qual treballen generant una doble discriminació: disCapacitat i Dona.

Tanmateix, també ens hem sumat, com cada any, a la campanya coordinada per DINCAT amb el hashtag #lideresespelcanvi per tal de denunciar la invisibilització del col·lectiu així com promoure el seu empoderament.

Viver de Bell-lloc, té una trajectòria de 40 anys d’història, és l’entitat de referència al territori i sempre ha sumat en la seva direcció grans dones que han defensat drets i marcat el tarannà de l’entitat.

Mostra d’aquest lideratge han estat la guardonada Lluïsa Oller (Presidenta d’Honor de l’entitat), l’Èlia Lòpez (Responsable de l’Àrea Social del Grup Viver de Bell-lloc), la Laura Dueñas (Responsable de Relacions Externes de Viver de Bell-lloc), l’Alba Domínguez (Responsable de l’Àrea d’Habitatge) i un llarg etc.

Com a entitat reinvindiquem que dones i homes tinguin els mateixos drets. Tenim clar que Sense TOTES les dones NO HI HA REVOLUCIÓ i animen a TOTES les dones del Territori Vallesà a sumar a favor de la visibilització avui i sempre.

Consulta el Manifest de Viver de Bell-lloc amb motiu del 8M23 

Ves al canal de Youtube de Viver de Bell-lloc per veure els vídeos!:

Campanya Viver de Bell-lloc “Sense TOTES les dones no hi ha revolució”

Campanya Viver de Bell-lloc Especial 8M23

Campanya DINCAT #LideresPelCanvi

8 Març TOTES les Dones
Sense TOTES les Dones no hi ha Revolució
8 de Març

 

 

Els nostres col·laboradors: