Agenda d’activitats Dia Mundial de la Salut Mental 2020

El 10 d’octubre es celebra el Dia Mundial de la Salut Mental. Aquest any el lema escollit per la Federació Mundial per a la Salut Mental (WFMH) és “Salut mental per a tothom: més inversió i un millor accés. Per a qualsevol persona, en qualsevol lloc”.

Viver de Bell-lloc forma part de la Taula per la Salut Mental, organitzadora de diverses activitats, enguany en format virtual o reduït:

 

Conferència: “Com construir i gestionar un patrimoni protegit per a persones amb discapacitat”, amb Montse Benito, assessora juridicofiscal de la discapacitat.

8 d’octubre, 18.30 h, Museu de Granollers; amb inscripció prèvia a daruma@darumaassociacio.com

Conferència: “Mites i realitats sobre la salut mental”, amb  el Dr. Panicali, psiquiatre, i representants de les entitats Daruma, associació de familiars per la salut mental del VO, i Activament, col·lectiu actiu de persones amb l’experiència del trastorn mental.

20 d’octubre, 18.30 h, sala d’actes de la parròquia Sant Esteve de Granollers,

Presentació de llibre: Els dits dels arbres d’Anna M. Villalonga, escriptora i professora.

27 d’octubre, 18 h, Museu de Ciències Naturals

Formació: “Prospect, empoderament en salut mental”, adreçada a persones amb experiència en salut mental, familiars i professionals, que tindrà lloc en línia entre el 19 i el 28 d’octubre.

(inscripció a: vallesoriental@activatperlasalutmental.org / 656 35 16 62), organitzada per la Federació Salut Mental Catalunya.

Ràdio Granollers i VOTV oferiran, entre el 5 i el 16 d’octubre, espais especials divulgatius sobre temes com la tasca que fa la Taula de la Salut Mental i Addiccions, els recursos en prevenció i recuperació en salut mental que hi ha a la ciutat, testimonis de persones amb l’experiència del trastorn mental i les entitats que hi treballen.

D’altra banda, fins al 22 d’octubre hi ha temps per presentar propostes de disseny al concurs de cartells per escollir la imatge de l’any vinent. Tots els treballs s’exposaran al restaurant Anònims entre el 24 i el 30 d’octubre. El guanyador rebrà un premi de 150 euros. Més informació, daruma@darumaassociacio.com / tel. 647 47 30 60.

 

 

 

Els nostres col·laboradors: