Aplicar la Responsabilitat Social Corporativa a les accions de Team Building

Una empresa la fan les persones que hi treballen. Elles seran les millors (o pitjors) prescriptores; són les que prenen petites decisions diàries que poden determinar el rumb de l’organització; i seran en les què caldrà confiar per sortir endavant d’una situació adversa.

Com a entitat que treballa amb diversitat de persones, a Viver de Bell-lloc sabem que gaudir d’un bon ambient laboral és essencial. Compartir un objectiu, generar confiança i tenir una bona comunicació i coordinació són alguns punts clau per aconseguir un equip de treball eficaç.

La motivació és una força que ens fa actuar i ens manté actius, i és clau per superar situacions adverses. Treballar en la pertinença de grup farà incrementar la motivació de l’equip per col·laborar en l’assoliment d’objectius. Si potenciem el coneixement i la confiança entre les persones de l’equip, facilitarem el treball col·laboratiu i el compromís pels objectius comuns. Aconseguir connectar les persones per deixar de ser persones individuals que comparteixen un espai de treball.

El Team Building es treballa diàriament, no s’aconsegueix amb accions puntuals; però sortir de l’espai de treball de tant en tant ajuda a trencar esquemes mentals i afavoreix la creació de relacions interpersonals de confiança que es traslladen després a l’entorn laboral.

Com fer-ho de manera responsable?

Aplicar criteris de responsabilitat social corporativa a les accions de Team Building multiplica els efectes d’aquestes accions. Significa actuar assegurant que els impactes de l’acció són positius pel mediambient, la societat i l’empresa.

Evitar desplaçaments llargs i assegurar-se que l’empresa amb qui es fa garanteix unes condicions laborals dignes serien algunes mesures per evitar impactes negatius. Però també es pot anar més enllà, i buscar accions que generin valor.

Team Building solidari

Aplicant la solidaritat a les accions de Team Building aconsegueixes una activitat amb impacte social i mediàtic de la marca que beneficia a tothom. Busca entitats del teu entorn amb qui puguis col·laborar.

A Viver de Bell-lloc pots gaudir d’una jornada en un entorn immillorable al Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera, coneixent de prop un projecte social i generant oportunitats per a persones amb disCapacitat.

Coneix l’Espai de Natura Can Lluís, on descobrir un entorn natural extraordinari al costat de casa. Clica aquí.

Coneix el Voluntariat Social Corporatiu de Viver de Bell-lloc que promou accions per les persones i el medi ambient. Clica aquí.

Posa’t en contacte a visites@vivelloc.cat

Els nostres col·laboradors: