Viver de Bell-lloc crea un distintiu per a empreses que aposten per la inclusió laboral

A través del distintiu ‘Empresa inclusiva’, Fundació Viver de Bell-lloc vol reconèixer l’aposta de les empreses que confien en els serveis i productes de l’organització social o bé han decidit incloure persones amb disCapacitat o trastorn de salut mental a la seva plantilla a través del servei d’inserció de la fundació. Durant l’any 2020, han estat més de 250 empreses les que han comptat amb Viver de Bell-lloc per generar ocupació per al col·lectiu de persones amb disCapacitat o trastorn de salut mental ja sigui a través de la contractació de serveis, compra de productes o el servei d’inserció.

Amb aquesta iniciativa, Viver de Bell-lloc vol visibilitzar aquelles accions que permeten crear oportunitats laborals i avançar en la inclusió laboral del col·lectiu, i alhora que les empreses reconegudes serveixin d’exemple per a que més empreses apostin per fer el pas a la contractació de persones amb disCapacitat o trastorn de salut mental. El distintiu permet que les empreses el puguin incloure en la seva pàgina web, xarxes socials o altres materials comunicatius.

L’entitat també ha redactat una guia que respon als dubtes freqüents que tenen les organitzacions a l’hora d’incloure persones amb diversitat funcional en la seva plantilla. La guia recorre els passos a seguir plantejant les dificultats més habituals i oferint informació i consells perquè l’experiència sigui un èxit. La guia es pot descarregar gratuïtament aquí

Descobreix els serveis per a empreses de Helix de Fundació Viver de Bell-lloc aquí.

Vols sumar persones motivades al teu equip? Fes una ullada al què el servei d’inserció pot fer per tu aquí.

Els nostres col·laboradors: