Donar valor social al Nadal

El Nadal és època de generositat, de regalar i compartir. Si pensem en donar valor social a allò que regalem, multipliquem la felicitat per dos, qui ho rep i qui ho prepara. Són moltes les entitats socials que a través dels seus productes donen feina a persones en risc d’exclusió social. En aquest article recollim algunes propostes de regals fets per persones amb disCapacitat.

Per aquells que se’ls guanya amb el paladar, assegureu-vos l’encert amb els lots de La Tavella, les xocolates de Xócala, les galetes El Rosal d’Associació Alba o els formatges i vins d’Ampans.

La Tavella                         Xócala                           Galetes El Rosal                        Formatges i vins Ampans

Una joia és un regal que es converteix en un record de la persona que t’ho va donar. Les més originals són les de Endorphins de Fundació Tallers i les de Integra Olot. A Fundació Sant Tomàs i Fundació Ramón Noguera trobaràs joies úniques amb grans disseny.

Joies Endorphins                         Integra olot                             Sant Tomàs                                Joies Ramón Noguera

I si parlem d’originalitat no podem oblidar les Dones d’aigua de Taller Alborada i les llibretes del Taller del llibre de Prodis.

Dones d’aigua                           Llibretes de Taller del Llibre

 

Vols que el teu regal sigui un donatiu? Escriu-nos a donatius@vivelloc.cat i et farem arribar un carta ben especial perquè la persona que ho rebi conegui per a què ha servit el seu regal!

Els nostres col·laboradors: