La Caixa col·labora amb 54.000 euros als projectes de Fundació Viver de Bell-lloc

Obra Social de La Caixa i Fundació La Caixa a través de l’oficina bancària de Cardedeu han aportat 54.000€ a Fundació Viver de Bell-lloc per a fer realitat dos projectes futurs.

Una part es destinarà a les noves instal·lacions que l’entitat construirà a Llinars del Vallès per acollir un centre de formació ocupacional i inserció laboral.

L’altre projecte beneficiat d’aquesta col·laboració és el futur Centre Ocupacional que l’entitat construirà a Cardedeu, un espai que donarà oportunitats a aquelles persones que no poden accedir al món laboral per motius diversos. Les obres de construcció, que s’han endarrerit a causa de la pandèmia per Covid-19, començaran a mitjans de novembre i l’entitat busca encara 35.000€ per poder dur a terme la fase d’equipament del centre. Aquest projecte ha comptat també amb la col·laboració de Fundación ONCE, Grifols i l’Escola Germans Corbella de Cardedeu.  Fundació Viver de Bell-lloc té previst realitzar properament una campanya de crowdfunding per tal que tothom pugui contribuir a fer realitat aquest projecte.

La nostra entitat ha fet durant els darrers anys esforços importants implementant solucions de formació i inserció per a la creació de llocs de treball pel col·lectiu de persones amb disCapacitat intel·lectual i amb trastorn sever de la salut mental. Tot i així, encara hi ha un gran dèficit en les xifres d’ocupació d’aquest col·lectiu.

Vols col·laborar amb el projecte? Escriu-nos a donatius@vivelloc.cat!

Els nostres col·laboradors: