TI Group – Automotive Systems és reconeguda com empresa inclusiva pels Premis LismiVO

La cinquena edició dels Premis LismiVO ha reconegut la tasca social de l’empresa TI Group – Automotive Systems, ubicada a Montornès del Vallès.

El premi i el distintiu, concedit pel Consell Comarcal i la Xarxa Lismivo tenen com a objectiu fer un reconeixement i valoració pública de la tasca social de les empreses en la integració laboral de les persones amb diversitat funcional.

TI Group Automotive Systems és una empresa del sector automobilístic que està especialtizada en el subministrament integral de sistemes de transport i emmagatzematge de combustible.

TI Automotive aposta per la integració d’aquelles persones que presenten limitacions, portant a terme un monitoratge mensual sobre el percentatge de la plantilla amb disCapacitat i com mantenir-lo i augmentar-lo. Actualment, compten amb una plantilla de 15.000 persones repartides entre més de 111 plantes situades en 28 països. A la planta de Montornès del Vallès té una plantilla de 183 persones, tres d’elles amb disCapacitat i col·laboren amb la Fundació Privada Vallès Oriental.

La Xarxa Lismivo és el grup d’entitats del Vallès Oriental que treballem per generar oportunitats laborals per a les persones amb diversitat funcional i, al mateix temps, ajudar a les empreses a ser més competitives i responsables.

Els nostres col·laboradors: