Formació per organitzacions

Totes les persones som diferents i, en conseqüència, també ho són els equips de treball que formem. Afortunadament cada vegada hi ha més empreses que veuen aquesta pluralitat de caràcters, visions i capacitats com un enorme capital que enriqueix l’organització de forma indiscutible. Però integrar i gestionar la diferència també requereix d’uns coneixements i habilitats específiques.

A la Fundació Viver de Bell·lloc portem molts anys enriquint empreses amb persones amb capacitats diferents. Sabem com s’ha de seleccionar un perfil, com se l’ha de preparar i com s’ha de gestionar la seva incorporació al grup per obtenir-ne el màxim benefici. Ara transferim aquest coneixement a les empreses que també volen incorporar i donar més i millors oportunitats a persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns mentals.

Volem ajudar a les empreses a ser millors. I a fer-ho incorporant persones amb grans capacitats però amb moltes menys oportunitats que la majoria de les persones que estan en el mercat de treball.  Per aquest motiu oferim cursos i formació especialitzada amb l’objectiu de sensibilitzar sobre els grans beneficis socials, econòmics i de reputació que comporta la incorporació de persones amb discapacitat als seus equips de treball. Al mateix temps també donem les indicacions necessàries per salvar els petits obstacles inicials que es poden produir en l’organització durant el procés d’incorporació.

Aquest tipus de formació va adreçada tan a empreses que ja han integrat a persones amb capacitats diverses, com a aquelles que no ho han fet o que pensen que no ho faran. En poques hores, els participants veuran clarament i amb exemples molt clars els beneficis i les dificultats que comporta aquesta decisió.

Els nostres col·laboradors: