Xerrades sensibilització

A Catalunya hi ha més de mig milió de persones que tenen reconeguda alguna discapacitat, i més d’un 30% d’elles tenen una discapacitat intel·lectual i alguna malaltia mental. Si trobar feina ja de per sí és complicat, a aquestes persones se’ls multipliquen les dificultats.   

La nostra entitat porta des del 1982 trencant estigmes, tabús i tòpics sobre les persones amb capacitats diferents. Hem fet xerrades en administracions, a empreses i a escoles. Hem dissenyat tot tipus d’activitats lúdiques i formatives per facilitar el treball conjunt i la convivència amb els nostres usuaris i usuàries. I obrim les portes a tothom que ens ho demana per explicar com treballem per generar noves oportunitats a aquest col·lectiu tant nombrós.  

Si la teva organització vol conèixer de més aprop aquesta realitat. Si vol invertir en persones que ho necessiten. Si vol formar els seus equips per treballar amb la diversitat. O si simplement vol informació sobre els beneficis que s’obtenen implementant polítiques de responsabilitat social corporativa, pot comptar amb Viver de Bell-lloc.

Els nostres col·laboradors: