Inserció laboral

¿Vols treballar? ¿Necessites ajuda en la recerca de feina? Si tens un Certificat de Discapacitat o ets en Risc d’Exclusió Social, des del Servei d’Inserció i Orientació Laboral et volem acompanyar.

T’acompanyem en 360 graus i comencem amb una trobada inicial on compartirem idees, objectius, il·lusions i projectes personals per poder definir un itinerari personalitzat que podrà incloure formació, orientació, suport i acompanyament en el teu procés vital laboral amb l’objectiu de trobar una feina i guanyar independència i autonomia personal.

Des del Programa d’Inserció SIOAS o des del Programa INCORPORA de la Caixa, pots tenir accés a una gran varietat d’ofertes de feina per tota Catalunya, possibilitat de fer practiques a empreses, i podràs comptar amb un equip de professional que t’acompanyarà en tot moment -de manera gratuïta-:

  • T’ajudarà a actualitzar el teu currículum.
  • T’acompanyarà i preparà amb tu les entrevistes de feina. Així, podràs anar més relaxat i amb mes possibilitats d’èxit.
  • Et donarà suport i orientació laboral i professional.
  • T’acompanyarà amb la creació d’un pla d’inserció adaptat a ales teves necessitats.

A més a més:

  • Podràs assistir a les actuacions grupal per millorar els teus coneixements del mercat laboral i les teves competències professionals.
  • Formaràs part de la xarxa INCORPORA, on tindràs accés a una gran nombre d’ofertes per persones amb discapacitat i risc d’exclusió social.
  • Podràs fer pràctiques a empreses per millorar la teva empleabilitat i el teu currículum.
  • Si ja estàs treballant a una empresa ordinària però tens dificultats al teu lloc de treball, també podràs rebre suport a la feina per superar aquestes dificultats i assolir una millor adaptació a la empresa (Treball Amb Suport).

 

 

El nostre equip:

Joan Roa

Prospector laboral i Coordinador del Servei d’Orientació i Inserció Laboral.

És l’encarregat de buscar les possibilitats d’ocupació en les empreses i de fer d’intermediari entre les empreses i el servei. Llicenciat en Psicologia per la Universitat de València. Màster en Intervenció Psicològica i Salut Mental i Màster en Formació del Professorat d’ESO, Batxillerat, FP i EOI. Professor Associat al Departament de Psicologia (Facultat d’Educació i Psicologia) de l’Universitat de Girona. Formador a diverses empreses i associacions sobre temes com la Responsabilitat Social Corporativa, la Comunicació o la Gestió d’Equips. Formació complementària en Selecció per a l’Excel·lència, Management i Intel·ligència Emocional.

 

Tanit Rejat

Tècnica d’Orientació i Inserció Laboral del Servei d’Orientació i Inserció Laboral.

Acompanya les persones a dissenyar el pla individualitzat d’inserció laboral des de la primera entrevista, durant tot el procés, i fins l’acompanyament i suport a la nova feina. Intermediarà amb l’empresa per trobar el perfil laboral que més s’adapti a les necessitats d’ambdues parts.  Junts podeu elaborar el currículum per competències, buscar formacions, millorar competències transversals i aprendre dels recursos web en la recerca de feina. Llicenciada en Psicologia, màster en Psicologia Sistèmica i facilitadora de constel·lacions familiars sistèmiques. Formació Pedagògica i formació complementària en Trastorns de l’aprenentatge.

 

Lucas González de Aledo

Tècnic d’Orientació i Inserció Laboral del Servei d’Orientació i Inserció Laboral.

Imparteix la formació presencial de temes reaccionats amb el mercat laboral, eines de recerca de feina, la entrevista de selecció, competències transversals i altres. També t’acompanyarà en el teu procés de recerca de feina i millora de las teves competències. És la persona que s’encarrega del suport en el lloc de treball. Llicenciat en Psicologia, màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans i màster en Psicologia Jurídica i Forense

Els nostres col·laboradors: