Serveis d’habitatge

Llar-residència i Servei d’Acompanyament a la Vida Independent

El Servei d’Habitatge combina dos nivells de servei: les Llars Residència i el Servei d’Acompanyament a la Vida Independent.

Les nostres llars residències ofereixen una atenció integral a persones amb discapacitat intel·lectual i / o trastorns de la salut mental que necessiten un habitatge alternatiu.

Aquest servei dona una atenció integral els 365 dies de l’any i la seva finalitat  és oferir un espai de residència que potenciï un procés socialitzador el més normalitzat possible: desenvolupant les capacitats d’autonomia personal, fomentant les relacions interpersonals dins i fora de la residència i promovent la integració en l’entorn comunitari.

El servei disposa d’un equip de professionals de la psicologia, treball social i educació social, que es coordinen amb els professionals de diferents equips d’altres serveis en l’elaboració i desenvolupament del programa individual, sempre amb la participació activa de la persona. 

El Servei d’Acompanyament a la Vida Independent és un servei de suport per l’habitatge autònom i inclusiu.

Aquest servei té com a objectiu contribuir al desenvolupament de les persones amb discapacitat (intel·lectual, física i/o derivada d’un trastorn de la salut mental) en les activitats de la vida diària, tant a la seva llar com a la comunitat, i possibilitar-ne l’autonomia.

Contacta’ns a través del formulari si creus que et podria interessar un d’aquests serveis.

 

Els nostres col·laboradors: