Heures

La producció d’heura és una de les activitats econòmiques fundacionals de Viver de Bell-lloc. Des de fa molts anys cultivem i venem més de 20 espècies diferents d’heura per a projectes d’obra pública, empreses o fins i tot particulars. A més, també oferim els serveis de plantació i manteniment.

L’heura és una solució òptima per donar vida a parets i murs exteriors. De baix cost i manteniment, dóna una alternativa sostenible i atractiva a espais que d’entrada poden semblar neutres i de poc valor visual. Una paret entapissada o una tanca vegetal poden canviar per complet l’aspecte d’una façana, o l’entrada a la seu d’una empresa. A més, treballem amb espècies de ràpid creixement per obtenir els resultats desitjats en terminis molt curts.

Si estàs buscant solucions de jardineria vertical et podem ajudar. Oferim als nostres clients assessorament tècnic, venda de plantes, disseny d’espais verds, treballs de plantació, instal·lació de sistemes de reg, execució d’obres i el manteniment dels nous espais creats.

Posa’t en contacte a través del formulari o bé enviant un correu a comercial@vivelloc.cat.

Els nostres col·laboradors: