Recursos per gaudir del temps a casa

Les properes setmanes tothom ha de fer un esforç per quedar-se a casa el màxim de temps possible. Això pot ser complicat si no es troben activitats a fer. Així doncs, us volem deixar en aquesta pàgina alguns recursos per trobar activitats i distraccions. Cada setmana penjarem un repte a fer durant la setmana!

El REPTE de la setmana

Fer un tulipà amb paper!

Les instruccions estàn aqui: https://comohacerorigami.net/wp-content/uploads/2016/01/tulipan-origami-paso-a-paso.png.webp 

 

És important establir una rutina i un calendari setmanal pot ajudar. Agafa un foli i organitza a què vols dedicar les hores de la setmana i deixa’t alguna lliure per fer el què et vingui de gust en aquell moment. Aprofita i dedica una estona a decorar el teu horari!

 

RECURSOS:

Papiroflexia! Una manera d’entretenir-se i passar bones estones és amb un tros de paper! Es poden fer moltes figures diferents.

Esport! Sense poder sortir, és important trobar estones per poder fer exercici i moure els músculs. No només per mantenir la forma, l’esport també ajuda a rebaixar l’estrés i l’ansietat i ens fa sentir millor.

Viatjar. Sí, esteu llegint bé! Voleu visitar el Machu Picchu a Perú, el Museu d’Historia Natural de Londres i altres llocs del món? Ho podeu fer a través de Google Arts & Culture.

Experimenta! Tens curiositat per la ciència?

Ai cuinar… se us estan acabant les idees?

Els nostres col·laboradors: