Projecte: Jo puc

És un servei de lleure inclusiu, que organitza activitats pròpies, però aprofita les oportunitats de lleure que ofereix l’entorn; i s’acaba convertint també en un espai d’aprenentatge dels valors de la interrelació i la convivència.

‘Jo puc’ és un lloc de trobada per a grups d’amics que potenciï l’autonomia i la independència de cada persona. És un servei que dona la oportunitat de decidir amb quina activitat volen ocupar el seu temps lliure.

Gràcies a aquest projecte, les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental poden dir: 

“Jo puc fer natació”; “Jo puc anar de vacances d’estiu amb amics”; “Jo puc participar en caminades i campionats esportius”; “Jo puc aprendre informática i millorar la meva lectoescriptura”; “Jo puc participar en festes populars”.

Ara mateix la oferta d’activitats i places està limitada, calen recursos per poder ampliar-la i que més persones diguin “Jo Puc”.


Llaura el lleure

Col·labora amb un donatiu puntual o fes sostenible el projecte a partir de 4€/mes.

El teu donatiu servirà per mantenir i ampliar les activitats de lleure.

Vull colaborar

Viveritza el lleure

Fes-te voluntari del Viver de Bell-lloc i descobreix el teu poder de transformació.

Monitors de lleure

Busquem persones que donin suport als monitors de lleure en les activitats dels caps de setmana, amb més monitors podrem oferir més places. 

Tu pots

Tu també pots crear noves activitats de lleure. T’agrada cuinar? Fes-nos un taller! T’agraden les manualitats? A nosaltres ens encanten!

Transport

Permet que puguin assistir a les activitats de lleure conduint la nostra furgoneta, i acompanya els usuaris que no condueixen a visites mèdiques i altres compromisos.

Vull ser voluntari/a

Empreses solidàries

Vincula la teva empresa al projecte de Llar Residència amb un donatiu material per rehabilitar espais, amb un donatiu econòmic puntual o bé fent-lo sostenible amb una col·laboració periòdica. Veniu a passar un dia a la llar i descobriu les oportunitats que podeu crear.

Contacta amb nosaltres i converteix-te en una empresa solidària.

Els nostres col·laboradors: