Projecte: Llar Residència

La llar residència és un establiment concertat amb la Generalitat de Catalunya amb 16 places per a persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. Per nosaltres la llar residència és casa nostra, és casa de tots.

La planta baixa és un espai obert a totes les persones que tenen algun vincle amb el Viver de Bell-lloc, un espai de trobada en el qual, aquells que hi viuen i els que no, comparteixen lleure, menjars i experiències de tot tipus.

La primera i la segona planta estan destinades a la vida privada, amb atenció integral  per part de professionals que treballen per desenvolupar les capacitats d’autonomia personal així com millorar, en la mesura del possible, la seva qualitat de vida.


Llaura la llar

Col·labora amb un donatiu puntual o fes sostenible el projecte a partir de 4€/mes.

El teu donatiu servirà per poder renovar el mobiliari i rehabilitar els espais comuns.

Vull colaborar

Viveritza la llar

Fes-te voluntari del Viver de Bell-lloc i descobreix el teu poder de transformació.

Acompanyament personal

Busquem padrins per compartir estones i activitats amb les persones residents a la llar.

Transport

Permet que puguin assistir a les activitats de lleure  conduint la nostra furgoneta, i acompanya els usuaris que no condueixen a visites mèdiques i altres compromisos.

Rehabilitació d’espais

Dona un cop de mà millorant espais a la llar.

Vull ser voluntari/a

Empreses solidàries

Vincula la teva empresa al projecte de Llar Residència amb un donatiu material per rehabilitar espais, amb un donatiu econòmic puntual o bé fent-lo sostenible amb una col·laboració periòdica. Veniu a passar un dia a la llar i descobriu les oportunitats que podeu crear.

Contacta amb nosaltres i converteix-te en una empresa solidària.

Els nostres col·laboradors: