Projecte: Servei de vida independent

El Servei de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar permet que les persones puguin dur una vida independent i el més normalitzada possible en la seva pròpia llar.

Aquest servei treballa en funció d’un pla d’atenció personal, que estableix les necessitats individualitzades de suport i que elabora el nostre equip de professionals amb la participació activa de la persona.

Tu pots contribuir a crear vides independents.


Llaura la llar

Aquest projecte necessita suport econòmic per poder millorar l’atenció que s’ofereix. Actualment cal adquirir tauletes digitals per poder realitzar tots els seguiments i informes directament de manera digital, integrant-se així en el sistema de gestió habitual de la nostra entitat. A part, des del servei de suport a la vida independent apostem perquè les persones ateses disposin d’una bona alfabetització informàtica i les TIC ofereixen molt suport a la nostra feina i al dia a dia de les persones. 

Col·labora amb un donatiu puntual o fes sostenible el projecte a partir de 4€/mes.

Vull colaborar

Viveritza la llar

Fes-te voluntari del Viver de Bell-lloc i descobreix el teu poder de transformació.

Acompanyament personal

Busquem padrins per compartir estones i activitats amb les persones de la fundació.

Transport

Permet que puguin assistir a les activitats de lleure  conduint la nostra furgoneta, i acompanya els usuaris que no condueixen a visites mèdiques i altres compromisos.

Vull ser voluntari/a

Empreses solidàries

Vincula la teva empresa al projecte del Servei de Vida Independent amb amb un donatiu econòmic puntual o bé fent-lo sostenible amb una col·laboració periòdica. Veniu a passar un dia a la fundació i descobriu les oportunitats que podeu crear.

Contacta amb nosaltres i converteix-te en una empresa solidària.

Els nostres col·laboradors: