Cistelles de fruita i verdura

La Tavella és una iniciativa empresarial que té com a objectiu la creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual a través de la venda per internet i el lliurament a domicili d’aliments ecològics de temporada i de la màxima proximitat. Els nostres clients són tant particulars com empreses que ofereixen fruita de qualitat i proximitat als seus empleats.    

La “cistella” és un lot de fruites, verdures o fruites i verdures ecològiques certificades, majoritàriament de temporada i de la màxima proximitat , que de forma puntual o amb una periodicitat setmanal o quinzenal, portem a domicili o posem a l’abast a través d’una xarxa de punts de recollida. Els productes que composen les cistelles varien en funció de l’estació, la disponibilitat de producte i el principi d’introduir la màxima varietat possible.

Aquesta cistella va adreçada a particulars, tot i que també subministrem fruita ecològica per oficines. D’aquesta manera, els empleats tenen accés a productes saludables i de proximitat i es millora l’ambient de treball. A més, l’import invertit en fruita per als treballadors computa com a mesura alternativa per al compliment de la LSMI, atès que Viver de Bell-lloc és un centre especial de treball.

Avui ja hi ha milers de famílies i desenes d’empreses que als seus productes alimentaris hi han afegit els que arriben amb la cistella de La Tavella i que són 100% ecològics.

COMPRA ARA A LA TAVELLA

Els nostres col·laboradors: