LLar Residència

LLar Residència

La llar residència és un establiment concertat amb la Generalitat de Catalunya amb 16 places per a persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever. Aquesta podria ser una definició oficial però per nosaltres la llar residència és casa nostra, és casa de tots.

La planta baixa és un espai obert a totes les persones que tenen algun vincle amb el Viver de Bell-lloc, un espai de trobada en el qual, aquells que hi viuen i els que no, comparteixen lleure, menjars i experiències de tot tipus.

La primera i la segona planta estan destinades a la vida privada. Hi ha 5 habitacions per cada planta i dos WC que fa molt poquet s’han pogut rehabilitar. També a cada planta hi ha una cuina, que actualment no es fan servir ja que no estan en les condicions òptimes però que esperem renovar-les en un futur proper, fer-les útils i que així aprenguin a ser més autònoms.

Les persones que hi viuen no tenen una alternativa familiar on poder créixer però a la llar els professionals que els atenen intenten suplir aquestes figures ajudant-los a ser, cada dia, més autònoms, així com millorar, en la mesura del possible, la seva qualitat de vida.