"Jo Puc"

El projecte d'activitats de lleure “JoPuc” va adreçat a totes les persones amb discapacitat intel·lectual o transtorn mental sever que treballen a l'entitat, o bé que viuen en el nostre àmbit d'influència, i que tenen una necessitat d'ocupacio del seu temps de lleure.

El projecte, que neix de la gran demanda de persones externes a l'entitat que desitjaven participar en les activitats de lleure que organitzem, té com a objectiu fomentar activitats de lleure, oci i vacances normalitzades per aquest col·lectiu.

El servei de lleure vol ser:
- Un servei inclusiu que organitza activitats pròpies, però sempre pensant en aprofitar les oportunitats de lleure que ofereix el nostre entorn.
- Un lloc de trobada per a grups d'amics que potenciï l'autonomia i la independència de cada usuari, de forma que cadascun pugui escollir les activitats del seu interès mentre es relaciona amb els amics i companys.
- Un espai de formació pel lleure i d'aprenentatge dels valors de la interrelació i la convivència.

De forma concreta fem les següents activitats:
- Activitats esportives: caminades, futbol sala, tenis taula, judo i natació.
- Vacances de Setmana Santa i estiu.
- Sortides de cap de setmana.
- Participació en festes populars de la comarca.
- Activitats formatives: lectoescriptura, informàtica, administració de la llar, etc.

En l'actualitat participen en les diferents activitats un total de 50 persones i es necessiten recursos econòmics per poder ajudar a l'organització i desenvolupament de les diferents activitats.