Ous ecològics de La Tavella

Des de l’any 2012 som productors d’ous ecològics a l’engròs. És un producte d’alta qualitat que es produeix dins l’àrea de la reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny i que distribuïm a escoles, restaurants i empreses vinculades al sector de l’hosteleria i la restauració.    

En l’actualitat comptem amb un total de 2.600 gallines que viuen en 2 galliners (un de 200 m2 i un altre de 340m2) i 8 parcel·les amb una superfície total de 10.400 m2.

Produïm els nostres ous ecològics a la Finca La Tavella, a Cànoves, dins l’àrea de la reserva de la Biosfera del Parc Natural del Montseny. Les nostres gallines viuen amb accés lliure als patis de pastura i prioritzem en tot moment el benestar animal, el que es veu reflectit en la qualitat dels ous.

Els ous de les nostres gallines ecològiques són un aliment de proximitat molt saludable, ric en vitamines, proteïnes i minerals, baix en calories i equilibrat en greixos.    

Si et preocupa l’alimentació i apostes pels productes bio i eco, aposta pels ous ecològics del Viver de Bell-lloc i La Tavella, com ja ho han fet abans:   

  • TRESMES ECOACTIVA S.L
  • ESCOLA MATAGALLS
  • INSTITUT PLA MARSELL
  • ESCOLA MARTA MATA
  • WOKI
  • ESPAI ECO
  • FRUITS SAGARRA

Els nostres col·laboradors: