Qui som

Som un grup d’entitats sense ànim de lucre que col·laborem amb les administracions i les institucions públiques i privades, i que, partint dels nostres valors de solidaritat, compromís i professionalitat, duem a terme la nostra missió:

Promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles.

Desenvolupa tota l’acció empresarial del grup i té com a objectiu la realització de projectes que promoguin la creació de llocs de treball pel col·lectiu de persones amb discapacitat.

Agrupa tots els serveis assistencials, de formació, inserció i orientació dirigits al col·lectiu, i concentra els serveis transversals i administratius.

Història

El Grup Viver de Bell-lloc ha estat promogut per l’Associació per a la Integració Social del Deficient (AISD). …

Missió i valors

MISSIÓ Viver de Bell-lloc és un conjunt d’entitats sense ànim de lucre, del Vallès oriental, que té com a missió …

Qualitat

Viver de Bell-lloc disposa d’un sistema de gestió integrat, certificat per S.P.G per la seva conformitat amb les …

Premis i reconeixements

La nostra entitat acumula diferents premis i reconeixements que reforcen el nostre prestigi i, sobretot, el nostre proje …

Transparència

Les dues fundacions que formen el Grup Viver de Bell-lloc compleixen rigorosament amb la normativa aplicable i publiquen …