Muntatge, manipulats i envasats

La teva empresa necessita mans? En tenim. Disposem de personal totalment capacitat en tasques de manipulació de productes, embalatges i etiquetats. Podem treballar en els nostres magatzems, externalitzant el servei i alliberant espais de les vostres instal·lacions i personal per fer altres tasques més productives. I si ho necessiteu també podem fer-ho a la vostra empresa. 

Moltes empreses es troben amb dificultats en el procés d’embalatge i etiquetat del producte. Possibles baixes, augment de la demanda o necessitat de reforçar els equips propis en són les principals causes. A Viver de Bell-lloc fa molt temps que ajudem a empreses en aquestes situacions, tractant tot tipus de productes i envasats que requereixin una manipulació manual.    

Us oferim la possibilitat de contractar equips de treball de la dimensió que us calgui per venir a la vostra empresa i fer els processos d’embalatge o etiquetatge que siguin necessaris. I ho podem fer de forma puntual o amb caràcter estable i permanent.  És una fórmula ideal per a empreses que vulguin augmentar la seva força productiva mitjançant contractes de serveis i estalviar en processos de selecció, formació i contractació. A més, tots els nostres equips laborals estan supervisats in situ per un responsable del Viver.

Aquestes són algunes de les empreses que confien en les nostres mans: 

   

Els nostres col·laboradors: