Inserció i orientació laboral

¿Vols treballar? ¿Necessites ajuda en la recerca de feina? El Servei d'Inserció i Orientació Laboral acompanya gratuïtament a persones amb disCapacitat o en risc d'exclusió social.

Des del Servei d’Inserció i Orientació Laboral t’acompanyem en tot el procés i comencem amb una trobada inicial on compartirem idees, objectius, il·lusions i projectes personals per poder definir un itinerari personalitzat que podrà incloure formació, orientació, suport i acompanyament en el teu procés vital laboral amb l’objectiu de trobar una feina i guanyar independència i autonomia personal.

Des del Programa d’Inserció SIOAS o des del Programa INCORPORA de la Caixa, pots tenir accés a una gran varietat d’ofertes de feina per tota Catalunya, possibilitat de fer practiques a empreses, i podràs comptar amb un equip de professionals que t’acompanyarà en tot moment -de manera gratuïta-:

  • T’ajudarà a actualitzar el teu currículum.
  • T’acompanyarà i preparà amb tu les entrevistes de feina. Així, podràs anar més relaxat i amb mes possibilitats d’èxit.
  • Et donarà suport i orientació laboral i professional.
  • T’acompanyarà en la creació d’un pla d’inserció adaptat a les teves necessitats.

A més a més:

  • Podràs assistir a les actuacions grupals per millorar els teus coneixements del mercat laboral i les teves competències professionals.
  • Formaràs part de la xarxa INCORPORA, amb la qual tindràs accés a una gran nombre d’ofertes per a persones amb discapacitat i risc d’exclusió social.
  • Podràs fer pràctiques a empreses per millorar la teva ocupabilitat i el teu currículum.
  • Si ja estàs treballant a una empresa ordinària però tens dificultats al teu lloc de treball, també podràs rebre suport a la feina per superar aquestes dificultats i assolir una millor adaptació a l’empresa (treball amb suport).

 

Escriu-nos a través del formulari o a servei.insercio@vivelloc.cat o truca al 93 844 41 05

Ets una empresa i vols contractar? Clica aquí

El nostre equip:

Lucas González de Aledo

Coordinador i Preparador Laboral del Servei d’Orientació i Inserció Laboral.

Imparteix la formació presencial de temes relacionats amb el mercat laboral, eines de recerca de feina, la entrevista de selecció, competències transversals i altres. També t’acompanyarà en el teu procés de recerca de feina i millora de las teves competències. És la persona que s’encarrega del suport en el lloc de treball.

Llicenciat en Psicologia, màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans i màster en Psicologia Jurídica i Forense.

 

 

Tanit Rejat Alemany

Tècnica d’Orientació i Inserció Laboral del Servei d’Orientació i Inserció Laboral.

Acompanya les persones a dissenyar el pla individualitzat d’inserció laboral des de la primera entrevista, durant tot el procés, i fins l’acompanyament i suport a la nova feina. Intermediarà amb l’empresa per trobar el perfil laboral que més s’adapti a les necessitats d’ambdues parts.  Junts podeu elaborar el currículum per competències, buscar formacions, millorar competències transversals i aprendre dels recursos web en la recerca de feina.

Llicenciada en Psicologia, màster en Psicologia Sistèmica i facilitadora de constel·lacions familiars sistèmiques. Formació Pedagògica i formació complementària en Trastorns de l’aprenentatge.

 

Vanessa Rodríguez Avila

Tècnica d’Orientació i Inserció Laboral del Servei d’Orientació i Inserció Laboral.

T’acompanyarà en el procés de cerca de feina, treballant junts en el teu perfil professional, buscant les eines i recursos que millor s’adaptin  als teus interessos juntament amb tot l’equip del servei. Un cop realitzada la inserció a l’empresa, continuarem col·laborant per garantir una bona adaptació a la feina i proporcionar el suport que sigui necessari.

Llicenciada en Psicologia amb un màster en Intervenció psicosocial i formació complementària en temes d’educació i psicologia positiva.

 

Clara Gabriel Rovira

Prospectora laboral del Servei d’Inserció i Orientació Laboral

És l’encarregada de buscar les possibilitats d’ocupació a les empreses. En el seu dia a dia s’ocupa d’analitzar el mercat de treball local i de dur a temes accions de prospecció, mediació i col·laboració amb el teixit empresarial per a la gestió d’ofertes i candidatures. Llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona.

Màster en Polítiques socials i mediació comunitària. Postgrau en Tècnic d’Integració laboral i Postgrau en Economia solidària: gestió d’entitats i d’empreses d’inserció.

 

 

 

Els nostres col·laboradors: