Cas d’èxit d’inserció laboral a l’empresa Industries Galfer

L’acompanyament, el suport i la confiança, claus per la inserció laboral d’èxit (Llei General de la DisCapacitat)
Des del Servei d’Inserció i Orientació Laboral de Viver de Bell-lloc compartim un vídeo testimonial que reflecteix les vivències dels tres agents implicats en un procés de selecció:

▪ GALFER, empresa líder en la fabricació de materials de fricció i components de sistemes de frenada del motociclisme i la bicicleta.

Servei d’Inserció i Orientació Laboral de Fundació Viver de Bell-lloc, servei especialitzat en la inserció i l’acompanyament de persones en situació de risc d’exclusió (disCapacitat i /o Trastorn de Salut Mental) en el mercat laboral.

▪ Persona en recerca activa de feina que fa un procés de formació i preparació dins l’entitat social (Fundació Viver de Bell-lloc) per tal de garantir una inserció exitosa per totes bandes i assegurar el seu benestar en aquesta nova etapa professional.

Cas d’èxit d’inserció laboral

En quant als mitjans, El 9Nou també se n’ha fet ressò amb l’entrevista a l’Anna Vaca, la treballadora que actualment forma part de l’equip de Galfer:

Cas d'èxit inserció laboral i Galfer  VIver de Bell-lloc

Agraïm a Galfer la seva confiança i predisposició en tot moment i esperem que aquest article sigui inspirador perquè altres empreses continuïn obrint camí cap a un món laboral més divers i inclusiu.

Enhorabona Anna per la teva empenta i voluntat de millora contínua en el teu camí.
Gràcies Merce R. de l’equip de RRHH de Galfer per la confiança, el compromís i la convicció d’un món més inclusiu i ple d ‘oportunitats per a totes.

Els nostres col·laboradors: