Servei d’Intermediació Laboral

Tant si ets una empresa ordinària com un Centre Especial de Treball, des de la Fundació Viver de Bell-Lloc et podem acompanyar en els teus processos de selecció.

El Servei d’Inserció i Orientació Laboral de Viver de Bell-lloc al teu abast

De manera totalment gratuïta posem a la teva disposició:

  • Un equip multidisciplinari de professionals especialitzats en l’atenció i inserció de persones amb especials dificultats.
  • Assessorament i orientació en temes relacionats amb subvencions, ajuts a la contractació i sobre la Llei d’Inserció de persones amb Discapacitat (LGD/LISMI).
  • Borsa de treball totalment gratuïta amb gran diversitat de perfils professionals i amb el suport de la xarxa d’entitats del Programa INCORPORA de La Caixa.
  • Gestió d’ofertes destinades a persones amb especials dificultats o risc d’exclusió social.
  • Metodologia de Treball Amb Suport (TAS) i acompanyament a la inserció, que es tradueix en disposar d’un professional que acompanyarà a la persona i donarà suport a l’empresa des del primer dia en el procés d’adaptació del treballador al lloc de treball i al seu equip laboral.
  • Possibilitat de crear convenis de col·laboració d’alumnes en pràctiques amb suport per part dels nostres preparadors laborals i amb la col·laboració en Projectes de Responsabilitat Social.

Com a empresa et podràs beneficiar d’una sèrie d’avantatges importants que faran millorar la competitivitat de la teva empresa i el seu posicionament:

  • Podràs impulsar la teva política de Responsabilitat Social Corporativa i contribuir així al desenvolupament socioeconòmic de la teva àrea d’influència.
  • Ajudaràs a desenvolupar i potenciar les competències de les persones treballadores de la teva empresa mitjançant una gestió estratègica basada en els valors augmentant així el sentiment de pertinença d’aquests a l’empresa, millorant alhora el clima laboral, el compromís i la implicació dels treballadors que es traduirà en majors resultats productius i econòmics.
  • Et beneficiaràs d’una sèrie de bonificacions en les quotes de la seguretat social o accedir a altres ajuts i/o subvencions per la contractació de persones amb discapacitat.

Serveis Intermediació VIver de Bell-lloc

Cas d’èxit: Indústries Galfer, exemple d’empresa compromesa

El testimoni directe de les empreses que s’endinsen en un procés de selecció resulta molt inspirador i acosta de manera planera com es desenvolupa, quins dubtes afloren, com s’articula l’acompanyament i quin n’és el balanç global.

Industrias Glafer, empresa líder en subministrament de pastilles i discos de fre, comparteix la seva experiència.

És un vídeo molt recomanable especialment  per aquelles organitzacions que es plantegen la possibilitat d’inserir dins els seus equips a persones amb certificat de disCapacitat.

La diversitat t’ajudarà a sumar i nosaltres t’ajudarem a fer-ho! Contacta’ns a servei.intermediacio@vivelloc,cat

Els nostres col·laboradors: