Qui som

Fundació Viver de Bell-lloc i Fundació Lluïsa Oller

Som Viver de Bell-lloc, un grup format per dues fundacions del Vallès Oriental que des de diferents àmbits d’acció treballem pel mateix objectiu: promoure la inclusió social i laboral de persones amb risc d’excusió social, en especial a aquelles amb disCapacitat intel·lectual i/o trastorn de la salut mental sever.

El grup també compta amb 4 àrees transversals que impacten en totes dues fundacions: l’Àrea d’Innovació i projectes, l’Àrea de Qualitat, l’Àrea d’Ètica, l’Àrea d’Igualtat i l’Àrea de Medi Ambient.

El paper del Patronat és crucial pel seguiment del compliment de la nostra tasca, és per això que tant Fundació Viver de Bell-lloc com Fundació  Lluïsa Oller compten amb el seu propi òrgan.

S'hi desenvolupa l’acció empresarial i la inserció laboral. Format pel Centre Especial de Treball, l’Equip Multidisciplinar de Suport (EMS), el Servei de Formació (SIOL) i el Servei Ocupacional d’Inserció (SOI).

S'hi despleguen les accions de caire assistencial, format pel Servei d’Habitatge, el Servei d’Oci i Temps lliure i el Servei de Teràpia Ocupacional (STO).

Història

Els orígens es remunten a l’any 1982, a partir de la inquietud d’un grup de pares i mares preocupats pel fu …

Missió, Visió i Valors

Des de 1982, que un grup de famílies va iniciar un camí de noves oportunitats pels seus fills i filles, a Viver de Bel …

Transparència

Les dues fundacions que formen el Grup Viver de Bell-lloc compleixen rigorosament amb la normativa aplicable i publiquen …

Aliances

Col·laborar amb entitats i empreses amb qui es comparteixen valors ens fa arribar més lluny en la missió de construir …