Qui som

El Grup Viver de Bell-lloc està format per dues fundacions que tenen objectius diferents però que van adreçats al mateix col·lectiu.

Som un grup d’entitats sense ànim de lucre que col·laborem amb les administracions i les institucions públiques i privades, i que, partint dels nostres valors de solidaritat, compromís i professionalitat, duem a terme la nostra missió: Promoure el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles.

Desenvolupa tota l’acció empresarial del grup i té com a objectiu la realització de projectes que promoguin la creació de llocs de treball pel col·lectiu de persones amb discapacitat. També desenvolupa la formació i orientació de les persones.

Agrupa tots els serveis assistencials, d'habitatge i lleure dirigits al col·lectiu, i concentra els serveis transversals i administratius.

Història

Els orígens es remunten a l’any 1982, a partir de la inquietud d’un grup de pares i mares preocupats pel fu …

Missió i valors

MISSIÓ Viver de Bell-lloc és un conjunt d’entitats sense ànim de lucre, del Vallès oriental, que té com a missió …

Impacte Anual

Aquí podeu consultar les principals dades dels impactes que genera la nostra activitat. (DADES 2020)

Transparència

Les dues fundacions que formen el Grup Viver de Bell-lloc compleixen rigorosament amb la normativa aplicable i publiquen …

Premis i reconeixements

La nostra entitat acumula diferents premis i reconeixements que reforcen el nostre prestigi i, sobretot, el nostre proje …

Aliances

Col·laborar amb entitats i empreses amb qui es comparteixen valors ens fa arribar més lluny en la missió de construir …