Herències i llegats

“El que fem per nosaltres mateixos mor amb nosaltres, el que fem per la resta i pel món, roman i és immortal”

Les herències i llegats són una manera més de participar activament dins el projecte del Grup Viver de Bell-lloc. Fa més de 40 anys que treballem per aconseguir, ara i de manera perdurablepel futur,  que totes les persones tinguem els mateixos drets i oportunitats, siguin quines siguin les seves capacitats.

Hem fet molt i també queda molt per fer i tu pots contribuir a aquest futur prenent la decisió de donar part del teu patrimoni a les nostres fundacions.

Què significa incloure el Grup Viver de Bell-lloc al meu testament?

Quan inclous el Grup Viver de Bell-lloc en la teva herència, els teus hereus seran totes aquelles persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental sever que cada dia lluiten per tenir un projecte de vida.

Destinarem el donatiu a millorar i ampliar els nostres serveis de formació i integració laboral, d’habitatge, lleure i acompanyament, per crear un marc assistencial complet.

Què puc donar?

No és necessari disposar d’una gran fortuna o molts béns.
Cada aportació, per petita que sigui, ens permet oferir una nova oportunitat.
Pot ser una quantitat de diner, un percentatge sobre el valor patrimonial, o bens mobles i immobles. Tu tries què dones i a qui ho dones. Si vols donar els teus bens a més d’una persona i/o institució, pots anomenar el Grup Viver de Bell-lloc cohereu, assenyalant el percentatge per a cada part. També pots donar una part específica a través d’un llegat. La diferència és que quan es deixa una herència, els hereus adquireixen els béns però també els deutes.

Informacio herències i llegats Viver de Bell-lloc

Com fer-ho per incloure Grup Viver de Bell-lloc en el meu testament?

El Grup Viver de Bell-lloc consta de dues fundacions, Lluïsa Oller que gestiona la part assistencial i Viver de Bell-lloc que gestiona la part de formació i inserció laboral. Al testament cal incloure la següent informació d’una de les dues:

Fundació Viver de Bell-lloc
G-65434896 – Finca La Pineda, Barri del Rieral s/n; 08440 Cardedeu

Fundació Lluïsa Oller
G- 65434920 – C / Tarragona 16; 08440 Cardedeu

Contacta amb herencies i llegats Viver de Bell-lloc

Si desitges més informació, vols resoldre algun dubte o ens vols conèixer, no dubtis en contactar amb nosaltres a benvinguda@vivelloc.cat

Els nostres col·laboradors: