Visites guiades

Veniu a conèixer el funcionament d’una entitat d’economia social i gaudiu de l'entorn del Parc Natural del Montseny

Degut a la crisis sanitària derivada de la Covid-19, les visites poden estar subjectes a restriccions que s’indicaran en cada moment.

Visites per a famílies

Un diumenge al mes fem un taller temàtic a La Tavella per als i les més petits/es de la casa (per a nens i nenes a partir de 3 anys). La jornada s’inicia a les 11:00h amb una visita guiada i posteriorment, es realitza el taller temàtic, que finalitza a les 13:00h aproximadament.

La finca romandrà oberta de 10:00h a 15:00h i tindreu a la vostra disponibilitat l’agrobotiga i el servei de cafès, sucs i refrescs ecològics.

Més informació i reserves clicant aquí.

Visites per a escoles i instituts

Veniu a conèixer de primera mà quina és la tasca de la nostra entitat mentre descobriu com es treballa en una finca agro-ramadera ecològica! Al llarg de la visita i acompanyats pel nostre equip de monitors, l’alumnat coneixerà de manera amena i participativa tots els racons de la finca La Tavella: l’hort ecològic, l’hivernacle, les gallines ponedores d’ous ecològics i les nostres someres catalanes. En el transcurs de la visita les i els alumnes participaran en alguna de les tasques quotidianes d’horta.

Més informació clicant aquí.

Visites per a empreses, administracions i altres entitats

Obrim les portes a totes les organitzacions que vulguin conèixer com funciona una entitat de l’economia social. Apunta’t als nostres Discovery Days i coneix els nostres serveis, visita les instal·lacions i comparteix un esmorzar amb el nostre equip. Volem teixir aliances per potenciar el territori i les persones que en formem part.

Escriu-nos a vivelloc@vivelloc.cat o omple el formulari!

Si t’interessa fer un voluntariat social corporatiu, aquí tens més informació.

 

On estem i com arribar

Els nostres col·laboradors: