Projecte: Centre Ocupacional

Un Centre Ocupacional és el servei que ens falta per completar l'oferta de serveis de suport assistencial i laboral de l'entitat.

L’activitat laboral no és adequada per a persones amb un alt grau de discapacitat o bé perquè van envellint i / o es van deteriorant a nivell personal per diferents factors. Sobretot tenint en compte que la pressió de l’activitat laboral i el nivell de competitivitat ha augmentat enormement els darrers anys.

Proposem crear un nou servei que atengui aquesta població de forma diürna, en un àmbit terapèutic, formador i rehabilitador, i que promogui principalment el seu benestar físic i emocional en un entorn normalitzat i integrat en l’àmbit comunitari.

Aquest projecte proposa la construcció d’un centre ocupacional en el terreny propietat de l’entitat, annex a la nova residència que s’ha construït el 2018-2019.

Tu tens el poder de crear oportunitats per aquestes persones.

 


Empreses solidàries

Vincula la teva empresa al projecte del Centre Ocupacional amb un donatiu material per la construcció, amb un donatiu econòmic puntual o bé fent-lo sostenible amb una col·laboració periòdica. Veniu a passar un dia a la fundació i descobriu les oportunitats que podeu crear.

Contacta amb nosaltres i converteix-te en una empresa solidària.

Els nostres col·laboradors: