Projecte: Jo puc

És un servei de lleure inclusiu, que organitza activitats pròpies, però aprofita les oportunitats de lleure que ofereix l’entorn; i s’acaba convertint també en un espai d’aprenentatge dels valors de la interrelació i la convivència.

‘Jo puc’ és un lloc de trobada per a grups d’amics que potenciï l’autonomia i la independència de cada persona. És un servei que dona la oportunitat de decidir amb quina activitat volen ocupar el seu temps lliure.

Gràcies a aquest projecte, les persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental poden dir: 

“Jo puc fer natació”; “Jo puc anar de vacances d’estiu amb amics”; “Jo puc participar en caminades i campionats esportius”; “Jo puc aprendre informática i millorar la meva lectoescriptura”; “Jo puc participar en festes populars”.

Ara mateix la oferta d’activitats i places està limitada, calen recursos per poder ampliar-la i que més persones diguin “Jo Puc”.

 


Viveritza el lleure

Fes-te voluntari del Viver de Bell-lloc i descobreix el teu poder de transformació.

Tu també pots crear noves activitats de lleure. T’agrada cuinar? Fes-nos un taller! T’agraden les manualitats? A nosaltres ens encanten!

Transport

Permet que puguin assistir a les activitats de lleure conduint la nostra furgoneta, i acompanya els usuaris que no condueixen a visites mèdiques i altres compromisos.

Vull ser voluntari/a

Empreses solidàries

Vincula la teva empresa al projecte ‘Jo Puc’.

Contacta amb nosaltres i converteix-te en una empresa solidària.

Els nostres col·laboradors: