On estem

On som?

Oficines centrals (La Pineda)

Adreça

Barri Rieral, s / n
08440 Cardedeu
Tel 93.844 41 05
Fax 93 844 41 07

vivelloc@vivelloc.cat

Coordenades:  N 41o 40.017’ | E 002o 21.842’ | Alt. 280 m | Creuament més proper BV-5108 & BP-5107

Com arribar a La Pineda

Des de Granollers: Arribat a Cardedeu, s’agafa el 1er semàfor a mà esquerra, per agafar la carretera de Cànoves. Seguir les indicacions de Cànoves.
Per tal d’arribar a les nostres oficines, al viver, cal que prengui la carretera que va de Cardedeu a Cànoves (rotonda de sortida), i aproximadament a 2 km ha d’agafar un camí a mà dreta que indica urbanització Can Miret i Les Pungoles. De seguida un altre cop a mà dreta (al principi hi ha un hidrant de bombers) (uns 400-500 metres) i ja veurà les nostres instal·lacions.

Autopista AP7 o Mataró: Sortida Cardedeu. Des de la rotonda just després del peatge, agafar direcció Cardedeu oest (és la carretera que s’agafa donant pràcticament la volta a la rotonda i posa exclusivament Cardedeu oest).
Arribat a Cardedeu, s’agafa el 1er semàfor a mà esquerra, per agafar la carretera de Cànoves. Seguir les indicacions de Cànoves
Per tal d’arribar a les nostres oficines, al viver, cal que prengui la carretera que va de Cardedeu a Cànoves (rotonda de sortida), i aproximadament a 2 km ha d’agafar un camí a mà dreta que indica urbanització Can Miret i Les Pungoles. De seguida un altre cop a mà dreta (uns 400-500 metres) agafeu el camí (al principi hi ha un hidrant de bombers) i ja veurà les nostres instal·lacions.

Venint de Tona/Vic, l’Ametlla, La Garriga: Entrant a La Garriga, al centre del poble (quart o cinquè semàfor a mà esquerra) agafar la carretera de Samalús. Passar Samalús, Cànoves urbanització, i passat Cànoves a mà dreta agafar carretera de Cardedeu (a uns 9/10 km. de La Garriga). Venint de Les Franqueses arribar a Cànoves per la carretera de Corró d’Amunt. Aproximadament a 2 km, s’ha d’agafar un camí a mà esquerra que indica Les Pungoles, Can Miret. De seguida un altre cop a mà dreta (uns 400-500 metres) agafeu el camí (al principi hi ha un hidrant de bombers) i ja veurà les nostres instal·lacions.

Venint de Sant Celoni, Montseny, Llinars, Palautordera: Agafar la carretera de Sant Antoni de Vilamajor des de Llinars, passat Sant Antoni agafar carretera de Cardedeu. Aproximadament a 2 km, ha d’agafar un camí a mà esquerra que indica Les Pungoles, Can Miret. De seguida un altre cop a mà dreta (uns 400-500 metres) agafeu el camí (al principi hi ha un hidrant de bombers) i ja veurà les nostres instal·lacions.

Descarrega’t les instruccions en PDF