Serveis de triatge

Separar i triar material acostuma a ser una feina feixuga i monòtona. Però no pels nostres equips de treball. El personal de Viver de Bell-lloc té contrastada experiència en els serveis de triatge de productes amb resultats 100% satisfactoris.   

Empreses que treballen amb matèries primeres, plantes de triatge, fàbriques que reciclen i aprofiten productes, companyies que requereixen un revisat de peces… totes elles necessiten persones que, permanentment, separin un material d’un altre.     

Aquesta és una feina que ja assumeixen en altres empreses els nostres equips de treball. I, a més, mitjançant un contracte de serveis. El sistema és simple: mitjançant un contracte de serveis posem a la teva disposició un equip de persones òptimes per a la realització d’aquestes feines. Nosaltres les formem i les supervisem. La teva empresa no s’ha de preocupar de res, només de constatar el rendiment d’aquesta fórmula.

Si necessites un servei de triatge o de revisat de peces confía amb nosaltres. Posa’t en contacte a través del formulari o escrivint a comercial@vivelloc.cat

Els nostres col·laboradors: