Voluntariat corporatiu

Sou una empresa socialment responsable? Veniu a fer el vostre voluntariat corporatiu al nostre Parc d’Activitats per desenvolupar la vostra política de Responsabilitat Social Corporativa.

Les empreses i entitats són cada cop més responsables amb les persones i amb el medi ambient. Si la vostra és una organització socialment responsable és el moment de fer el vostre voluntariat corporatiu. Consisteix en facilitar la mobilització del talent, temps i energia de l’equip d’una empresa o entitat, a favor del desenvolupament social.

Aplicant la solidaritat a les accions de Team Building aconsegueixes una activitat amb impacte social i mediàtic de la marca que beneficia a tothom.

A Viver de Bell-lloc pots gaudir d’una jornada en un entorn immillorable al Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera, coneixent de prop un projecte social i generant oportunitats per a persones amb disCapacitat.

Disposem del Parc d’Activitats, ubicat a la finca de La Tavella (Cànoves i Samalús) i a l’Espai de Natura Can Lluís (Fogars de Montclús), on s’ofereixen diverses activitats adaptades a tot tipus de públics. Hem comptat amb la col·laboració d’empreses i entitats com: Novartis, CaixaBank i Sage Spain, realitzant tasques relacionades amb les persones i el medi ambient.

Els nostres col·laboradors: