“En aquesta societat hi ha lloc per a tothom i per tant, a les empreses també.”

Fa més de 20 anys, la botiga La Perla a Granollers va apostar pels productes a granel, naturals, de proximitat i delicatessen. Avui és una botiga referent per la varietat de productes i la consciència que hi posen. I un dels seus productes són els ous ecosolidaris de La Tavella de Fundació Viver de Bell-lloc!  Rosó Herrero Roca, Responsable de Comunicació de Productes Alimentaris La Perla SL; ens parla de la seva experiència treballant amb nosaltres:

  • Com vau conèixer Viver de Bell-lloc i per què vau decidir apostar-hi?

La Perla és una empresa molt compromesa amb la societat i el medi ambient, sempre que podem intentem col·laborar amb entitats socials arrelades a la nostra societat i al nostre territori. Coneixem el Viver de Bell-lloc per la proximitat que té al nostre centre de treball i per la fantàstica tasca que fa al Vallès.

  • Quins serveis fa l’equip de Viver de Bell-lloc per la vostra empresa?

Actualment la Fundació Viver de Bell-lloc és proveïdora de productes alimentaris que distribuïm a les nostra botiga al carrer de Goya de Granollers. És una forma de moure productes de proximitat amb un valor ètic i social al darrere.

  • Teníeu alguna por o dubtes a l’inici?

No teníem cap por ni dubte ja que ens havien parlat molt bé de la fundació. De forma indirecta hem tingut contacte tant amb els serveis com amb el personal així que vam decidir fer el pas endavant i participar-hi més activament. Tot ha anat com una seda des del començament!

  • L’equip ha complert les seves expectatives? Què destacaria d’aquesta experiència?

I tant! La comunicació sempre ha estat directa, fluïda i eficient! Els serveis han complert les nostres expectatives i la dels nostres clients ja que tenim clients que venen cada setmana a buscar ous de proximitat! Destacaríem la qualitat del producte i el bé social que fa la fundació i de la qual nosaltres hi volem participar.

  • Teníeu alguna concepció prèvia sobre el col·lectiu de persones amb disCAPACITAT i/o trastorn de la salut mental que hagi canviat arrel d’aquesta experiència?

La Perla col·labora amb altres fundacions quan té l’oportunitat. Col·laborem de forma habitual amb la Fundació Privada el Xiprer, i quan ens sorgeix la oportunitat fem col·laboracions amb el  CEE Montserrat Montero o amb el Taller Alborada de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de Mollet del Vallès. Prèviament a col·laborar amb la Fundació Viver de Bell-lloc ja havíem tingut fantàstiques experiències així que aquesta ens ha servit per reafirmar-nos i animar a totes les empreses que quan tinguin una necessitat que puguin cobrir aquestes organitzacions no s’ho pensin i ho provin.

  • Preveieu més projectes en el futur?

Ara mateix no tenim necessitats addicionals però sens dubte quan ens en sorgeixin tindrem en compte l’oferta del Viver Bell-lloc.

  • Què li diria a un empresari/a que s’estigui plantejant apostar per fer el pas a la contractació de serveis duts a terme per persones amb disCAPACITAT i/o trastorns de la salut mental?

Li diria que contacti amb vosaltres i s’assessori sobre quins serveis o productes podeu oferir i faci l’exercici de veure que a la seva empresa hi encaixa perfectament. En aquesta societat hi ha lloc per a tothom i per tant, a les empreses també. Amb un bon acompanyament tot és possible.

  • Altres comentaris, reflexions…

Donar l’enhorabona i encoratjar la Fundació per la tasca social que feu.

Els nostres col·laboradors: