1 de març IV Edició “Jornada La Meva Vida”

Celebrada la jornada anual sobre autonomia i persones amb disCapacitat intel·lectual i Trastorn de la Salut Mental

Divendres 1 de març vam celebrar la  IV Edició Jornada “La Meva Vida”, la trobada adreçada a professionals del sector de la disCapacitat organitzada per la Fundació Viver de Bell-lloc i que compta amb la col·laboració de la Fundació Sant Tomàs (Vic) i el suport de Ràdio Televisió de Cardedeu, l’Ajuntament de Cardedeu i Sinergrup.

Enguany la jornada va abordar els següents temes:

10 h “Fem match?” Conèixer bé i millor a les persones candidates a treballar al mercat laboral ordinari. Que va comptar amb Ivana Vilademunt Ordoñez, Responsable tècnica d’itineraris DI i de Marta Clos Molas, Prospectora del Servei de Treball amb Suport, de la Fundació Sant Tomàs i d’en Lucas González de Aledo, Propector Laboral del Programa SIOAS i Responsable del Servei d’Inserció i Orientació Laboral de Viver de Bell-lloc.

12:30 h “Lleure a mida: cap a on avancem”, a càrrec d’Imma Carbonell, Responsable del Servei d’Oci i Temps Lliure de Fundació Viver de Bell-lloc i de Sílvia Díaz, monitora del servei. Hi van participar persones usuàries del servei d’oci i temps lliure amb la seva experiència i vivència en primera persona.

Aquest any es va oferir una proposta innovadora, una jornada en format híbrid en la qual s’hi podia assistir de manera presencial o en línia:
 
✅Opció presencial: Sala 3 de la Tèxtil Rase Fàbrica de Cultura (Llinars,61, Cardedeu)
✅Opció en línia a través d’enllaç directe a la transmissió de @RTVCardedeu
La transmissió en directe va ser a càrrec d e RTVCardedeu i la podeu visualitzar en aquest enllaç:
A més, van dedicar una notícia als seus serveis informatius:

Moltes gràcies per la vostra assistència i fins l’any vinent amb noves propostes.

Els nostres col·laboradors: