Agenda d’activitats pel Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre)

S’apropa el Dia Mundial de la Salut Mental, celebrat el 10 d’octubre i us volem fer arribar les diverses propostes d’activitats de la Taula de Salut Mental i altres entitats de la comarca. Aquest dia és una oportunitat per conscienciar i mobilitzar la societat sobre qüestions relacionades amb la salut mental.

La Taula de Salut Mental de Granollers és un espai de reflexió, intercanvi i promoció d’iniciatives per millorar la salut mental de la població del Vallès Oriental Nord, amb la participació dels municipis i la implicació d’entitats sanitàries, d’integració social, d’habitatge, associacions d’afectats i de familiars.

Caminada per la salut mental

Sortida a les 10 del matí des del parc Torras Villà. Es farà un recorregut familiar al voltant de Granollers (8 Km) o bé  la passejada matinal (4 km). Són rutes circulars, amb arribada al mateix parc.

      Inscripcions:

      Preu de les inscripcions:

  • Pàgina web: 5 € adults i 3 € els menors de 12 anys
  • El 13 d’octubre: 8 € adults i 5 € els menors de 12 anys

Les primeres 350 persones inscrites tindran una samarreta d’obsequi. A l’arribada hi haurà botifarrada i animació infantil.

 

Viver de Bell-lloc col·labora en algunes d’aquestes activitats i també en la taula rodona ‘Parlar i Escoltar salva vides’, dimecres dia 10 a les 19h al Centre Cultural Serafí Pitarra de d’Hostalric, amb participació de Joan Roa, psicòleg de la nostra fundació parlant de la prevenció primària en salut mental.

 

Els nostres col·laboradors: