Els espais de La Tavella i Can Lluís de Viver de Bell-lloc reben el distintiu de la Carta Europea de Turisme Sostenible

 

Tenim l’honor d’haver rebut el distintiu CETS/EUROPARC  de turisme sostenible en espais protegits, per la nostra finca de La Tavella i l’Espai de Natura Can Lluís dels quals en portem la gestió. En aquests dos espais preparem activitats familiars i escolars i per a empreses i són espais de lloguer per a celebracions i altres activitats. Aquest distintiu ens fa ser una entitat compromesa amb el turisme sostenible al Montseny amb l’objectiu de fomentar el coneixement i suport als espais protegits d’Europa per tal que les generacions futures puguin gaudir d’aquests espais i millorar el desenvolupament i gestió del turisme dels espais protegits tenint en compte les necessitats del medi ambient, dels residents locals, empreses i visitants.

L’entrega es va fer en el marc de la 22ª edició del Fòrum permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) al Montseny, que es va dur a terme a la sala de  plens de l’Ajuntament d’Aiguafreda.

Rebre aquest distintiu implica mantenir una relació estreta de col·laboració amb els actors locals (administracions públiques, empresaris turístics, associacions…) per definir de manera conjunta, a través d’un procés participatiu, una estratègia i un pla d’acció a 5 anys per desenvolupar un turisme sostenible al territori.

Estem molt contents de formar part de la carta i dur a terme aquesta gestió sostenible, respectuosa amb el medi on vivim i garantint unes visites de qualitat. La nostra filosofia és respectar i garantir la qualitat de vida de les persones que ens envolten. Apostem per això i a partir d’ara per molt més així que engeguem un nou projecte amb molta il·lusió!

Aquest any som 6 empreses les que ens hem adherit: El Polell Alberg Rural (Sant Pere de Vilamajor), Aula de natura Can Turró (Santa Maria de Palautordera, El corral d’en Mataró (Arbúcies), La Casanova de Figaroles (El Brull) i Fundación Viver de Bell-Lloc amb La Tavella Parc d’Activitats Agroecològiques (Cànoves) i Can Lluís Espai de Natura (Fogars de Montclús). Les podeu consultar totes en un mapa interactiu aquí.

 

Els nostres col·laboradors: