La nostra carta als Reis d’Orient

Estimats Reis D’Orient,

Aquest any hem treballat de valent, hem atès més de tres-centes persones i hem generat llocs de treball. No ha sigut un any fàcil i la pandèmia encara ho ha complicat més, però ens n’hem sortit.

Us volem fer arribar alguns desitjos, a veure si ens doneu un cop de mà a fer-los realitat el proper any. No són gran cosa, només tres; i de fet, no hauríem de demanar-vos-ho a vosaltres, però mai se sap.

Per aquest any, volem:

  1. Places, volem poder obrir els nous serveis que hem construit però necessitem que es concertin les places. També volem poder atendre més persones en alguns dels altres serveis. Falten moltes places i no volem que les persones amb disCapacitat intel·lectual es quedin a casa.
  2. Oportunitats laborals, perquè tenim moltes persones #capacesdeMOLT i formades que estan esperant que una empresa els doni una oportunitat per demostrar-ho.
  3. Sensibilització, perquè cada dia lluitem perquè les persones amb disCapacitat i trastorn de salut mental puguin tenir una vida el més normalitzada possible i estiguin incloses en la societat, i si tothom estigués més concienciat seria molt més fàcil.

Ah, i una mica de diners no anirien malament!

Que tingueu un bon viatge, us esperem!

 

 

Els nostres col·laboradors: