Viver de Bell-lloc engega de nou els cursos de jardineria

Viver de Bell-lloc engega un any mes el curs de jardineria en el marc del programa FOAP, que va començar el 2012. L’objectiu és oferir una formació específica en un ofici, en aquest cas la jardineria, per tal de promoure l’ocupabilitat de persones en risc d’exclusió social.

El curs té previst començar el proper 7 de novembre amb deu alumnes que realitzaran 500 hores de formació de jardineria, 30 hores de formació en riscos laborals i 10 hores en què es treballará la inserció laboral. Aquest període acabarà el 28 de febrer i llavors els alumnes tenen l’oportunitat d’iniciar un segon període de 150 hores de pràctiques en empreses externes. La formació en jardineria es divideix en quatre mòduls que combinen la teoria i la pràctica:

Mòdul I: Introducció al coneixement de les plantes  i als factors ambientals que condicionen la producció (60h)

Mòdul II: Necessitats nutritives de les plantes i tractaments fitosanitaris (80h)

Mòdul III: El Viver: L’empresa productora de plantes (170h)

Mòdul IV: Construcció i manteniment de jardins (190h)

L’horari és de dilluns a divendres de 7.30h a 15h.

Tot i que no hi ha un compromís de contractació, sovint alguns dels alumnes aconsegueixen un contracte laboral en acabar la formació.

Per a més informació, podeu enviar un correu a vivelloc@vivelloc.cat. El requisit per a inscriure’s és estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació i disposar del certificat de discapacitat.

Els nostres col·laboradors: