El projecte de comercialització i digitalització en la distribució d’Ous Ecològics La Tavella finalitza amb tots els objectius assolits.

El projecte, finançat en part per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la Convocatòria  per a la concessió de subvencions de projectes singulars de promoció de l’economia social i solidària, s’ha desenvolupat en el període novembre de 2022 a octubre de 2023.

Els resultats principals obtinguts han estat els següents:

  • Augment dels clients de comerços de proximitat i del petit comerç.
  • Millora de les vendes de quasi un 23%.
  • Millora en el sistema de productiu de gestió de lots de gallines.
  • Creació d’un nou web-APP per la gestió integral del galliner.
  • Consolidació de la plantilla i la generació de 3 nous llocs de treball per a persones amb discapacitat.

Aquest projecte ha servit per garantir la viabilitat de l’àrea d’avicultura de la Fundació Viver de Bell-lloc, que comercialitza ous ecològics amb la marca La Tavella.

CLIENTELA_OUS_LA_TAVELLA

 

La Fundació Viver de Bell-lloc promou el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb disCapacitat intel·lectual o un trastorn de salut mental sever.

Ho fa desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles i oferint els suports necessaris per a què totes elles puguin dur a terme el seu Projecte de Vida.

 

 

Els nostres col·laboradors: