El primer foodtruck de Cardedeu s’especialitza en ous ecosocials

El cardedeuenc Adrià Todó va decidir aventurar-se en el món dels foodtrucks – camions de cuina sobre rodes- fa aproximadament un any, creant el primer foodtruck local. Ara, acompanyat del seu germà i la seva mare, han decidit donar un pas més i especialitzar-se en un sol producte: els ous. I no uns ous qualsevols.

Els ous ecològics de La Tavella seran els protagonistes de la carta d’aquest foodtruck que a partir d’ara es donarà a conèixer com La Tavella Eco Bo. Uns ous produïts a Cànoves i Samalús amb una plantilla formada al 80% per persones amb discapacitat.

A través d’un conveni signat amb la Fundació Viver de Bell-lloc, aquest foodtruck també donarà feina a una persona amb discapacitat fora del Centre Especial de Treball de l’entitat. D’aquesta manera s’amplia la seva activitat en el sector de la restauració. Actualment Viver de Bell-lloc gestiona la cantina de l’Institut Pla Marcell de Cardedeu i puntualment el bar del casal de joves El Kaliu de Lliçà de Vall.

Els entrepans d’ou ferrat i les creps d’ou seran els plats estrelles de la carta, però aquesta anirà variant en funció de la localització i l’esdeveniment, sempre amb l’ou com a protagonista. Fires i mercats seran les localitzacions habituals, que s’aniran concretant durant l’any.

Diumenges en família amb dinar de foodtruck

De manera permanent, el foodtruck estarà als diumenges en família organitzats per Viver de Bell-lloc a la finca de La Tavella. Cada mes s’ofereix una visita guiada a les instal·lacions de la finca agroecològica que acaba amb un taller de manualitats sostenibles. Enguany com a novetat, en acabar el taller les famílies podran quedar-se a dinar a la finca i tastar els ous de les gallines que hauran visitat.

El primer diumenge en família serà el 2 de febrer. Podeu comprar les entrades aquí.

Els nostres col·laboradors: