Formació FOAP 2023 a Viver de Bell-lloc

Formacio d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) 2023: Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (CP2)

El Programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) 2023 a Viver de Bell-lloc ha començat amb gran entusiasme i energia.Aquest programa ofereix a les persones treballadores, especialment aquelles en situació d’atur i demandants d’ocupació. Una formació adaptada a les necessitats del mercat laboral actual.El curs compta amb 10 participants amb inquietuds i necessitats diverses, enriquint així la formació amb perfils que van des dels 18 fins als 50 anys. Aquesta diversitat permet una interacció fructífera i una experiència d’aprenentatge més completa.

L’Oriol, formador a Viver de Bell-lloc, destaca: “És un grup molt potent, amb moltes ganes d’aprendre i molta motivació. És enriquidor i sovint es respira una necessitat de coneixement que és molt estimulant professionalment i genera un ritme fresc i dinàmic.”

FOAP Viver de bELL-LLOC 2023

El curs consta d’una part teòrica que es realitza a les instal·lacions de l’entitat a Cardedeu. Però també d’una part pràctica que té lloc en diversos espais com el Viver d’Heures de Cardedeu i la finca La Tavella de Cànoves. Les sessions són de dilluns a divendres, de 7:30 h a 15:00 h.

Els coneixements teòric-pràctics adquirits al llarg d’aquestes setmanes proporcionaran als participants la capacitat professional necessària per fer manteniments d’espais públics, jardineria particular, tractaments fitosanitaris, treballar en vivers i/o en agricultura, etc.

A més, l’alumnat del curs mostra un interès evident per la jardineria i el contacte amb la natura. La majoria d’ells amb una clara vocació pel treball a l’aire lliure i el tracte amb les persones.

La Cristina, formadora del Viver de Bell-lloc, comenta: “En la darrera setmana de formació farem un treball complet de preparació de terreny, condicionament de l’espai, plantació i instal·lació de sistemes de reg. És motivador veure l’avanç de les persones i el seu potencial en aquest programa formatiu. Estic convençuda que després d’aquesta formació trobaran nous reptes professionals en el sector.”

FOAP 2023 Viver de BELL-LLOC 2023

 

Impuls i Subvenció

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports.

 

FOAP2023

 

Els nostres col·laboradors: