Fundació Lluïsa Oller reobre el dispositiu per acollir persones amb Covid-19 amb disCapacitat

Les llars residències i residències d’atenció a persones amb disCapacitat intel·lectual i trastorn de salut mental de la demarcació de Barcelona (Barcelona-ciutat, Metropolitana Sud, Catalunya Central, Metropolitana Nord) podran derivar els casos positius de Covid-19 a una residència especialitzada a Cardedeu. D’aquesta manera, s’evitaran brots de contagis en els centres i no caldrà que les persones contagiades es quedin aïllades a les seves habitacions.

La Fundació Lluïsa Oller del Grup Viver de Bell-lloc ha reobert un dispositiu d’atenció a persones contagiades de Covid-19 especialitzat pel col·lectiu de persones amb disCapacitat intel·lectual, arran de la petició del departament de Drets Socials a través de la Coordinadora de la Regió Sanitària Metropolitana Nord; degut al repunt de contagis que està afectant a tota la població.

L’espai serà el de la Llar Residència Lluïsa Oller situada a Cardedeu, construïda a principis del 2020 però encara sense activitat per la falta de concertació de places.

La llar té capacitat per atendre a 10 persones en habitacions individuals i compta amb un equip format per professionals de la integració social, atenció a la dependència, treball social i psicologia, així com auxiliars clínics.

L’espai, que compta amb una gran zona de jardí, pretén oferir un entorn acollidor per fer la quarantena el més agradable possible. Les persones residents podran comptar amb atenció sanitària així com activitats i tallers.

Les residències afectades podran sol·licitar directament l’ús d’aquest servei a la Fundació Lluïsa Oller o bé a través de la bústia general de la Regió Nord.

Els nostres col·laboradors: