Jazz, xocolata i diversitat

El 50è aniversari de les Nits amb Jazz de Cardedeu ha volgut commemorar l’efemèride amb un maridatge de jazz, xocolata i diversitat.

Es tracta d’un cicle de quatre concerts amb artistes de proximitat acompanyats per tastos de xocolata d’obradors locals en escenaris singulars de Cardedeu.

L’organització ha volgut que aquest sigui un espai que visibilitzi i inclogui la diversitat. Un equip de persones voluntàries de la Fundació Viver de Bell-lloc ha col·laborat en la organització de les vetllades, preparant els espais, rebent els assistents, oferint informació sobre l’esdeveniment i la realització del maridatge. També van poder presentar algunes de les actuacions.

El Grup Infart, format per persones del Club Social El Far de La Garriga i la Fundació Viver de Bell-lloc, van poder oferir diumenge el seu blues.

Els propers concerts del Jazz de Xoc seran el 23 d’octubre i 24 d’octubre a la Casa Corbella i el pati de Vil·la Paquita a càrrec de Fantàstic Four i Miratjazz. Les entrades es poden aconseguir a https://nitsambjazz.com/jazz-de-xoc/

 

Els nostres col·laboradors: