Manel Palou i Serra, President de Viver de Bell-lloc, medalla al treball President Macià 2022

 

El Govern de Catalunya reconeix els mèrits laborals de Manel Palou i Serra, President de Viver de Bell-lloc, amb la medalla al treball President Macià 2022

Aquest guardó reconeix a les persones i organitzacions que dins del món del treball hagin destacat per les seves qualitats, mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals.

“Hem fet una feina ben feta i hem superat dificultats, molt orgullós de rebre aquest reconeixement que ens ajudarà a continuar treballant des de la professió i la vocació per una societat més justa per a totes”, Manel Palou i Serra, President de Viver de Bell-lloc.

 

Equip Directiu Viver de Bell-lloc
Manel Palou i Serra amb l’Equip Directiu de Viver de Bell-lloc

 

Un total de 17 persones i 5 entitats han estat reconegudes per aquest guardó  2022.

Entre aquestes  persones hi ha Manuel Palou i Serra, President de la Fundació Viver de Bell-lloc i de la Federació DINCAT de la que Viver també n’és membre. Tot i estar jubilat, continua treballant àrduament per garantir el reconeixement dels drets de les persones amb disCapacitat intel·lectual.

Manuel Palou i Serra és Diplomat en Dret per la UB i postgrau de Traducció Jurídic-Administrativa per la UAB.

Va ser director del Centre Especial de Treball (CET) Viver de Bell-lloc (1990-2013) i de la Llar residència Bell-lloc (1993-2013), director de Sinergrup (2007-2013) i vocal de la Junta directiva de la Coordinadora Tallers (1994-2001).

Les medalles i plaques al treball President Macià es van crear l’any 1938 i són obertes a qualsevol persona o entitat.

Des de Viver de Bell-lloc fan arribar l’enhorabona a totes les persones i entitats reconegudes amb aquest guardó.

Els nostres col·laboradors: