Nomenament de Glòria Horta i Noguer com a Presidenta de Viver de Bell-lloc

Glòria Horta ha estat nomenada nova Presidenta del Grup Viver de Bell-lloc, prenent així el relleu del càrrec després de la recent defunció de l’anterior president, en Manel Palou i Serra.

Nascuda a Santa Coloma de Farners l’any 1957, resideix a Cardedeu des de fa 56 anys.

La nova presidenta de l’entitat és mare de dos fills, un d’ells amb disCapacitat intel·lectual, usuari dels serveis de suport de la fundació i treballador del Centre Especial de Treball. En el vessant professional, Glòria Horta, té una llarga trajectòria a l’empresa pública a la qual va dedicar 45 anys.

“Amb 66 anys, estic en un moment vital en el qual puc dedicar temps a Viver de Bell-lloc i aportar la meva expertesa professional i personal per enfortir i donar empenta en tot el que faci falta.”

L’actual patronat de l’entitat, com a màxim òrgan de govern, vetlla pel compliment de la missió i la visió de l’entitat i supervisa i acompanya la gestió de la mateixa donant suport en els àmbits més necessaris.

“Volem ser un patronat participatiu i de suport actiu a una gerència i un equip directiu que sabem seran els eixos per la transformació i el creixement de Viver de Bell-lloc en els anys vinents”

Formada en Magisteri i Història a la Universitat de Barcelona i amb àmplia habilitat professional en gestió d’equips i coordinació d’àrees, aporta entusiasme i una mirada enriquidora com a familiar implicada i al mateix temps amb una perspectiva empresarial lluny dels paternalismes, pràctica i executiva.

“Assumeixo el càrrec per donar continuïtat a la gran tasca que va dur a terme en Manel Palou, tenim el repte de continuar amb el seu llegat i avançar amb fermesa cap a la societat inclusiva que totes volem.”

Glòria Horta no hi comptava a assumir aquesta responsabilitat, si bé és cert que era el desig de l’enyorat Manel Palou i això, com bé saben els que el van conèixer, és una obligació i una motivació que no es pot deixar passar. Fins ara ha estat vicepresidenta de la Fundació Viver de Bell-lloc i de la Fundació Lluïsa Oller des de l’any 2020, i és col·laboradora de l’entitat des de l’any 2018.

“He pogut veure i viure com, amb els suports necessaris, a Viver de Bell-lloc, Acompanyem Projectes de Vida i transformem la societat des de la persona, respectant el seu desig i mantenint-la sempre al centre potenciant la seva participació i, per tant, sent respectuoses amb la missió de l’entitat”

L’entitat vallesana, que enguany ha celebrat el seu 40è Aniversari i recentment ha hagut d’acomiadar-se d’en Manel Palou, inicia així una nova etapa que vol donar continuïtat al projecte, avançant en els drets de les persones amb disCapacitat i potenciant l’economia de l’àrea productiva al servei de les persones.

 

Benvinguda Glòria, ens plau molt la teva arribada i et desitgem molts èxits en aquesta nova etapa com a Presidenta de la Fundació Viver de Bell-lloc.

Els nostres col·laboradors: