Retorn back to nature: Innovació, Sostenibilitat i Compromís

Retorn, el compromís per un món inclusiu

Retorn back to nature és una empresa especialitzada en alimentació natural i entreteniment per fer reviure l´instint natural de gossos i gats i ha apostat pel Centre Especial d’Ocupació (CET) de Fundació Viver de Bell-lloc per a la manipulació, etiquetatge i encaixat dels seus productes.

Aquesta nova relació empresarial es transforma en oportunitats laborals per a persones en risc d’exclusió social i, especialment per a persones amb disCapacitat intel·lectual i/o trastorn de salut mental sever.

Empreses com Retorn estan preparades per a escoltar, per a establir relacions que van més enllà de producció i facturació.

A Viver de Bell-lloc i a Retorn hem apostat per la innovació, la sostenibilitat i el compromís. Una relació empresarial competitiva, jugant amb les regles del mercat ordinari però marcant la diferència del valor social.

Les empreses tenen un paper fonamental a jugar en la construcció d’una societat més inclusiva i sostenible.

Aquesta col·laboració amb Retorn permet mostrar la responsabilitat social corporativa com una realitat tangible.

valros socials discapacitat fundacio viver de bell-lloc
Retorn, una empresa amb valors socials

bEstem encantats/des de treballar amb una empresa que comparteix els nostres valors i que està disposada a anar més enllà de les expectatives comercials tradicionals.

Expressem el nostre agraïment a Retorn per aquesta nova relació empresarial i, sempre, al nostre equip de persones treballadores que mostren cada dia les seves Capacitats professionals.

Així, sí que es pot! 

Els nostres col·laboradors: