Viver de Bell-lloc i l’Institut Pla Marcell col·laboren en el programa d’inserció i orientació laboral

Treballar en xarxa és una pràctica que indubtablement genera beneficis i multiplica els resultats dels projectes. Amb l’Institut Pla Marcell de Cardedeu ho tenim comprovat.

L’alumnat del Grau Superior d’Integració Social de l’institut ja fa dos anys que combina la formació teòrica amb activitats pràctiques en col·laboració amb la Fundació Viver de Bell-lloc.

El Servei d’Inserció i Orientació Laboral (SIOL) compta amb els alumnes d’Integració Social per posar en pràctica els coneixements per afrontar una entrevista de feina. Després d’un parell de jornades de coneixença, aquests dies han realitzat diverses sessions per practicar l’entrevista de feina en un entorn semi-real. Mitjançant una dinàmica de rols, els participants del SIOL s’han posat a la pell d’un entrevistador amb l’objectiu de guanyar seguretat i saber respondre a totes les preguntes que puguin sorgir en una entrevista laboral. També han practicat les entrevistes grupals, per treballar les competències que cal demostrar en aquest tipus de proves.

Un cop acabada aquesta fase, després de Nadal, es treballaran les competències transversals també amb dinàmiques compartides amb els alumnes del grau. La col.laboració entre centres educatius i la nostra fundació és fonamental per a aconseguir una societat inclusiva i en aquest cas, dona un gran valor afegit als objectius de les dues propostes educatives.

 

 

Els nostres col·laboradors: