Renovem amb èxit les Certificacions ISO de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral

Hem completat amb èxit la renovació de les seves certificacions ISO, reafirmant el compromís amb els estàndards de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat Laboral. 

A través de les normatives 9001, 14001 i 45001, assegurem als nostres col·laboradors i socis que operem sota procediments que destaquen per la seva eficiència, sostenibilitat i benestar laboral:

Certificacions ISO, Garantia de Qualitat:

Aquestes certificacions serveixen com a prova tangible del nostre compromís amb la qualitat en tots els aspectes de la nostra operació.

Auditories, Verificació i Millora Continua:

Anualment, sotmetem els nostres procediments a una rigorosa auditoria interna i externa per garantir la conformitat amb les normatives ISO. 

Selecció de Proveïdors Basada en Confiança:

Les certificacions ISO no només validen la nostra dedicació interna, sinó que també influeixen en la selecció de proveïdors per altres empreses i ajuntaments. Aquestes certificacions actuen com a garantia externa del nostre compromís amb els més alts estàndards de qualitat, consolidant la nostra reputació com a soci fiable i responsable.

La renovació de les certificacions ISO 9001, 14001 i 45001 reafirma la posició de la Fundació com a defensora de la Qualitat, el Medi Ambient i la Seguretat Laboral. A través d’auditories periòdiques continuarem treballant en la construcció d’un futur sostenible i segur. 

Les certificacions ISO 14001, ISO 45001 i ISO 9001 juguen un paper crucial en el suport als Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’any 2030, contribuint a diversos àmbits, com la protecció ambiental, la salut i seguretat laboral, i la millora continua de la qualitat i l’eficiència.

ISO 14001 (Gestió Ambiental): Relació amb ODS 6 (Aigua Neta i Sanejament), ODS 7 (Energia Neta i Assequible) i ODS 12 (Producció i Consum Responsable)

ISO 45001 (Salut i Seguretat Laboral): Relació amb ODS 3 (Salut i Benestar) i ODS 8 (Treball Digne i Creixement Econòmic).

ISO 9001 (Gestió de la Qualitat): Relació amb ODS 9 (Indústria, Innovació i Infraestructures), ODS 4 (Educació de Qualitat).

Els nostres col·laboradors: